Fitness

Fitness is het trainen met apparaten en gewichten om uw lichaam te versterken. Daarnaast zorgt het Cardio gedeelte voor een beter uithoudingsvermogen.Onze lessen zijn onder begeleiding daarom starten we de les met een gezamenlijke warming-up en eindigen met een cooling-down.Naast het volgen van lessen kan men ook vrij trainen.Fitness is een gecontroleerde sport, onverwachte bewegingen worden niet gemaakt. Niet voor niets worden Fitness oefeningen door fysiotherapeuten vaak als revalidatie geadviseerd na blessures.Iedereen, ongeacht leeftijd of geoefendheid kan starten met Fitness. De prestatie die geleverd wordt is puur individueel.De intensiteit van het trainen bepaald u zelf door goed naar uw eigen lichaam te luisteren.


Hoe moet u zich de fitness bij Denkers voorstellen
U komt alleen, of spreekt samen met iemand af (dit stimuleert vaak) voor één van de lestrainingen. In principe kiest u voor een vast lesuur maar mocht u een keer verhinderd zijn dan kunt u in overleg met de leraar de les altijd inhalen.Het voordeel van dit systeem is dat het nooit te druk is en men nooit op toestellen hoeft te wachten.

Kennismakingscursus
Kosten: 3 keer voor € 13,50.
De kosten voor deze lessen zijn € 35,50 per maand.
U kunt voor deze lessen ook de Zoetermeer pas gebruiken.

NIEUW

BEWEGEN OP MAAT, EEN SAMEN MET U OPGESTELD BEWEEGPLAN VAN 8 WEKEN, PERSOONLIJKE BEGELEIDING, MEERDERE KEREN PER WEEK, VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN, ONGEACHT LEEFTIJD / GEOEFENDHEID.

Aanvangstijden Dames
Maandag
18.45 uur
19.45 uur
Woensdag
09.15 uur
19.00 uur
Donderdag
09.30 uur
Vrijdag
09.15 uur

Aanvangstijden Heren
Donderdag
20.00 uur
Aanvangstijden Gemengd
Dinsdag
19.45 uur
Woensdag
20.00 uur
Donderdag
19.00 uur
Vrijdag
19.00 uur
Zaterdag
09.00 uur